Mr.Nightmare Admin
Mesaj Sayısı : 486 Rep points : 2 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 2023 Nerden : Çıkmaz Sokak
Karakterler Tip/Görünüş: (250/250)
| Konu: Vampir Günlükleri - Dönüş : Çöken Karanlık Perş. Tem. 29, 2010 3:16 pm | |
| Arka Kapak Sevgili Elena, Er ya da geç günlüğüne bakacağını biliyordum ve bunun bir an çnce gerçekleşmesi için dua ediyordum. Sevgilim, artık kendi başının çaresine bakabileceğine inanıyorum. Hayatımda senden daha güçlü bağımsız bir kız görmedim. Artık zamanı geldi. Gitme zamanı… Seni tekrar vampire dönüştürmeden aynı anda, aynı mekanda birlikte olabilmemiz mümkün değil. Buna gücümüz yetmez. Lütfen beni bağışla. Lütfen beni unut. Ah, aşkım, gitmek istemiyorum ama mecburum. Yardıma ihtiyacın olursa Damon'ı bul. Seni koruyacak, söz verdi bana. Asla incinmeyeceksin ve o varken Fell's Church'te kimse sana dokunamayacak. Aşkım, meleğim, sevgilim, seni daima seveceğim… Stefan Devamı var… VAMPİR GÜNLÜKLERİ - DÖNÜŞ: GÖLGE RUHLAR için gözünüz Artemis'te olsun! Yazar:L.J. Smith Çevirmen:Selim Yeniçeri Sayfa Sayısı: 561 Dili: Türkçe Yayınevi: Artemis Yayınları | |
|
Vahşi Viyola
Mesaj Sayısı : 51 Rep points : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10 Yaş : 29 Nerden : Denizin Olduğu Yerden
Karakterler Tip/Görünüş: (50/250)
| Konu: Geri: Vampir Günlükleri - Dönüş : Çöken Karanlık Cuma Tem. 30, 2010 11:34 am | |
| bu damon yok muuuuu çok mantıksız şeylerde vardı elena geri dönüyoda yok uçuyo falan hiç sevmedim oraları ama damonın içindeki iyinin azıcık çıkması güzel oldu | |
|
RUH Moderatörler
Mesaj Sayısı : 265 Rep points : 0 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 28 Nerden : Metalcilerin Olduğu Yerden
Karakterler Tip/Görünüş: (150/250)
| Konu: Geri: Vampir Günlükleri - Dönüş : Çöken Karanlık C.tesi Tem. 31, 2010 12:02 am | |
| Şu 3.kitabı alamadım dahala kitapçıya gelmemiş | |
|
Vahşi Viyola
Mesaj Sayısı : 51 Rep points : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10 Yaş : 29 Nerden : Denizin Olduğu Yerden
Karakterler Tip/Görünüş: (50/250)
| Konu: Geri: Vampir Günlükleri - Dönüş : Çöken Karanlık C.tesi Tem. 31, 2010 2:36 pm | |
| ben çıktığı gün aldım dayanamadım | |
|