Mr.Nightmare Admin
Mesaj Sayısı : 486 Rep points : 2 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 2023 Nerden : Çıkmaz Sokak
Karakterler Tip/Görünüş: (250/250)
| Konu: Azis İle İzdivaç. Salı Ağus. 03, 2010 11:01 pm | |
| Öhöm öhöm.Burda izdivaç programı düzenliyoruz arkdaşların istedği üzerine. Bu arada özül şu olacak 100 izidvaç sounda en çok evlenen azisi kazanmış olur -Katılmak isteyen fiziksel özelliklerini ve birazda iç dünyasından bahsetsin. -Kendini tanıtıp ismini buraya yazdıranlara isteyen talip olabilir -100 izdivaç sonunda en çok evlenmiş olan azisi kazanır -Kızlar Kendini erkek olarak tanıtıp bir kıza talip olabilir Katılmak İsteyenlerAd: Soyad: Yaş: Burç: Kilo: Boy: Göz rengi: Saç rengi: Hobiler: Dövmeniz var mı?Varsa neler?: Tuttuğunuz takım: En beğendiğiniz kitaplar: İlgilendiğiniz sporlar: İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri: Alkolik misin: Sigara kullanır mısın: Abaza mısın: Konuşmaktan hoşlandığınız konular: Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar: Sizi en çok rahatsız eden davranışlar: Çekingen mi yoksa girişken misin: Çalışkan mı tembel misin: Sizi tanımayacak 5 kelime: Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz? Bu soruları bu başlıkta cevaplayıp başvurabilir Talipler kime talip olduğunu bu başlıkta belirsin Katılanlar Ad : Abduziddin Cabbar Soyad: Sananelan Yaş: 463 ( vampir) Görünüşte : 24 Burç: Tavşan Kilo: 70 Boy: 175 Göz rengi: Yeşil Saç rengi: Kumral Hobiler: Evde örgü örmek , kadın programı izlemek , dizi izlemek , anneme yemek yapmak Dövmeniz var mı?Varsa neler?: Yok Tuttuğunuz takım: takım tutmuyorum futbol sevmiyorum En beğendiğiniz kitaplar: The Secret , Gossip Girl serisi İlgilendiğiniz sporlar: Bale , En uzun geğirme rekoru İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri: Evet , hepsini kullanırım Alkolik misin: Bilmem Sigara kullanır mısın: Hayır Abaza mısın( ): Emin değilim Konuşmaktan hoşlandığınız konular: Sanat , kültür , edebiyat , diziler , kadın programları Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar: Kibar , romantik ve seksi olsun.Bana bağırmasın.Evimin kadını olsun.beni dövmesin. Sizi en çok rahatsız eden davranışlar: Bana bağırılması Çekingen mi yoksa girişken misin: Çok utanıyorumm Çalışkan mı tembel misin: değişiyor Sizi tanımayacak 5 kelime: hassas , utangaç , romantik , kokarca , titiz Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz? Canım istedi
//////////////////////////////////////////////////////////////////
Ad:merih gencay Soyad:irey Yaş:14-15 Burç:aslan Kilo:45 Boy:155 Göz rengi:kahve Saç rengi:kahve kzıl-bi garip bişi Hobiler:kitp okumak müzik dinlemek milletle msjlaşmak milleti rahatsız etmek Dövmeniz var mı?Varsa neler?:şimdi bişi dicem başvuruya aykırı kaçacak töbe töbe Tuttuğunuz takım:galatasaray En beğendiğiniz kitaplar:hepsi güzell İlgilendiğiniz sporlar:yüzme İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri:kullanmam Alkolik misin:hyr lan Sigara kullanır mısın:babam geceleri içtiğinde bi fırt Abaza mısın( ):bnce hyr Konuşmaktan hoşlandığınız konular:sünnet ,ewlilik erkekler,yemkler Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar:küçüklere evgi büyüklere saygı bnada ne olursa artık Sizi en çok rahatsız eden davranışlar:yalancılık ve artistlik-kafalarını koparasım gelio yaw Çekingen mi yoksa girişken misin:acayip girişkenimdir Çalışkan mı tembel misin:yerine göre hepsiyim Sizi tanımayacak 5 kelime:güzel akıllı zeki çekici seksi:P:P:P Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz?selim ve melonun ısrarlarına dayanamadım ve azisi istiyorum
/////////////////////////////////////////////////////////////
(+) koyduklarım gerçek, (-) koyduklarım kurgu
Ad-------------Beyonce (+) Soyad--------Knowles (+) Yaş----------19 (-) Burç--------Balık(+) Kilo---------39 (+) Boy----------1.62(+) Göz rengi-------Yeşil(-) Saç rengi-------Kumral-kahve(+) Hobiler------kitap okumak, yazmak, sinema(kısa film vs.) ve müzik(beste vs.) vs. vs. (+) Dövmeniz var mı?Varsa neler?-------Amor Fati ve Mirties Gyventi (+) Tuttuğunuz takım-----------Beşiktaş ve Chelsea (+) En beğendiğiniz kitaplar-----------Minnoş Serisi (-) İlgilendiğiniz sporlar---------snowboard, basket, futbol,tenis (+) İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri------------Oooo hepsini (bu yarı doğru yarı yanlış ) Alkolik misin-----------tabii ki (-) Sigara kullanır mısın-----------günde 5 paket (-) Abaza mısın----------bilmiyorum (-) Konuşmaktan hoşlandığınız konular-----------Minnoşlar,Azis (-) (azis kısmını bilrmicem ) Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar------Beni dövmeli ağzımı burnumu kırmalı (-) Sizi en çok rahatsız eden davranışlar---------Mülayimlik ve naiflik (-) Çekingen mi yoksa girişken misin----------Girişken (+) Çalışkan mı tembel misin-------------tembel (+) (okul içinde tembelim ama karnede değil ) Sizi tanımayacak 5 kelime-------güzel, alımlı,sıkıcı, soğuk (-) Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz? -Evlenmek istiyorum uleynn!Beni evlendirenin kulu kölesi olurum Allah rızası için!!Talip olmasada olur yaaa iki gün evlenelim altınları alır paylaşır boşanırız!dul olmak isitiyorum!!!Dul olmak istiyorum koca istiyorum
(yazarken nasıl bir psikoloji içindeydim bilmiyorum )
////////////////////////////////////////////////////////
Ad: Ahu Soyad: Balkan Yaş: Kadınların yaşı sorulmaz (48) Burç: Başak. Kilo: Söylenmez ayıp. Boy: 1.68 Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Sarı (Çakma olup olmadığı tartışılıyor ) Hobiler: Köpük banyosu , alışveriş , leopar desenli eşyalar kullanmak , ilaçlı gazoz içmek, fısıldayarak konuşmak Dövmeniz var mı?Varsa neler?: Münasip yerimde kaplan dövmesi var Tuttuğunuz takım: Takım ne ? En beğendiğiniz kitaplar: Erkekler Marstan , Kadınlar Venüsten İlgilendiğiniz sporlar: Pilates İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri: Hepsi. İlaçlı gazoz favorim Alkolik misin: Evet. Sigara kullanır mısın: Evet Abaza mısın: Evet ! Evet ! Evet ! Konuşmaktan hoşlandığınız konular: Biz konuşmayalım vücudumuz konuşsun. Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar: Yatak odama gelsin Sizi en çok rahatsız eden davranışlar: Benden etkilenilmemesi Çekingen mi yoksa girişken misin: Girişken Çalışkan mı tembel misin: Çalışkan Sizi tanımayacak 5 kelime: Banu , Alkan , çekici , estetik cerrahi mucizesi , botoks Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz? : Erkek istiyorum ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Kafayı üşüttüm yine )
En son Warning!!Special Member! tarafından Salı Ağus. 03, 2010 11:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
PsikoKeßeLeck* Co-Admin
Mesaj Sayısı : 208 Rep points : 3 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 101 Nerden : Cehennemin dibinden leylekler getirdi :D
Karakterler Tip/Görünüş: (50/250)
| Konu: Geri: Azis İle İzdivaç. Salı Ağus. 03, 2010 11:13 pm | |
| Ad: Ahu Soyad: Balkan Yaş: Kadınların yaşı sorulmaz (48) Burç: Başak. Kilo: Söylenmez ayıp. Boy: 1.68 Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Sarı (Çakma olup olmadığı tartışılıyor ) Hobiler: Köpük banyosu , alışveriş , leopar desenli eşyalar kullanmak , ilaçlı gazoz içmek, fısıldayarak konuşmak Dövmeniz var mı?Varsa neler?: Münasip yerimde kaplan dövmesi var Tuttuğunuz takım: Takım ne ? En beğendiğiniz kitaplar: Erkekler Marstan , Kadınlar Venüsten İlgilendiğiniz sporlar: Pilates İçki kullanır mısın?Kullanırsan hangileri: Hepsi. İlaçlı gazoz favorim Alkolik misin: Evet. Sigara kullanır mısın: Evet Abaza mısın: Evet ! Evet ! Evet ! Konuşmaktan hoşlandığınız konular: Biz konuşmayalım vücudumuz konuşsun. Karşınızdakinden beklediğiniz davranışlar: Yatak odama gelsin Sizi en çok rahatsız eden davranışlar: Benden etkilenilmemesi Çekingen mi yoksa girişken misin: Girişken Çalışkan mı tembel misin: Çalışkan Sizi tanımayacak 5 kelime: Banu , Alkan , çekici , estetik cerrahi mucizesi , botoks Neden buraya katılma ihtiyacı duydunuz? : Erkek istiyorum ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Kafayı üşüttüm yine ) | |
|
Mr.Nightmare Admin
Mesaj Sayısı : 486 Rep points : 2 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 2023 Nerden : Çıkmaz Sokak
Karakterler Tip/Görünüş: (250/250)
| Konu: Geri: Azis İle İzdivaç. Salı Ağus. 03, 2010 11:14 pm | |
| İrem abuzeddin sensin ya zaten | |
|
PsikoKeßeLeck* Co-Admin
Mesaj Sayısı : 208 Rep points : 3 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 101 Nerden : Cehennemin dibinden leylekler getirdi :D
Karakterler Tip/Görünüş: (50/250)
| |